Ωράριο: ΔΕΥ – ΤΕΤ: 09:00 – 15:00 , ΤΡΙ – ΠΕΜ – ΠΑΡ: 09:00 – 20:00 , ΣΑΒ – ΚΥΡ: ΚΛΕΙΣΤΑ | Καραολή Δημητρίου 180, Εύοσμος, Θεσ/νίκη

Google Play & App Store Logo 

App of the week #1

Σε αυτήν την στήλη θα βλέπουμε κάθε εβδομάδα μια καινούργια εφαρμογή που έχουμε δοκιμάσει και προτείνουμε για εσάς. Οι εφαρμογές που θα επιλέγουμε θα είναι διαθέσιμες και για android και για ios συσκευές. Έτσι χωρίς πολλά λόγια θα προχωρήσουμε στο πρώτο app of the week που είναι το IFTTT.

To IFTTT είναι μία εφαρμογή που πραγματικά μπορεί να μας λύσει τα χέρια με μία ατελείωτη γκάμα αυτοματισμών που έχει να μας προτείνει. Η λειτουργία του είναι αρκετά απλή αν και μπορεί να μην φαίνετε από την πρώτη χρήση.

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξουμε μία συνθήκη και έπειτα τι θα συμβαίνει όταν αυτή η συνθήκη ικανοποιηθεί. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Θα μπορούσε να μπαίνει το κινητό στο αθόρυβο κάθε φορά που φτάνουμε στην σχολή, θα μπορούσε να μας ειδοποιεί για να πάρουμε ομπρέλα πριν φύγουμε από το σπίτι αν αναμένεται η μέρα να είναι βροχερή. Οι εφαρμογές που έχει είναι πραγματικά ατελείωτες διότι συνεργάζεται με πάρα πολλές άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά και μας επιτρέπει να φτιάξουμε τις δικές μας συνθήκες και αποτελέσματα.

Κατεβάστε την εφαρμογή και πείτε μας τις εντυπώσεις σας, ελπίζουμε να την απολαύσετε και να κάνει την καθημερινότητά σας λίγο πιο άνετη. Και να θυμάστε ότι για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία σε θέματα τεχνολογίας ο ειδικός της ομάδας ready είναι στο κατάστημα για να σας δώσει την λύση.

 

 


H Carephone- Vodafone Express Repair Εγγυάται Άμεση, Εγγυημένη και Οικονομική επισκευή κινητών συσκευών και Tablet συνδεδεμένα με την άρτια εκπαίδευση του έμπειρου προσωπικού της. Βρείτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζει η συσκευή σας και επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση της πιστοποιημένη ομάδα μας. Παρέχουμε: επισκευή iphone, επισκευή Samsung, επισκευή Huawei, επισκευή Xiaomi και άλλα μοντέλα.

Ψάχνω για...