Ωράριο: ΔΕΥ – ΤΕΤ: 09:00 – 15:00 , ΤΡΙ – ΠΕΜ – ΠΑΡ: 09:00 – 20:00 , ΣΑΒ – ΚΥΡ: ΚΛΕΙΣΤΑ | Καραολή Δημητρίου 180, Εύοσμος, Θεσ/νίκη

Google Play & App Store Logo 

App of the week #2


Αυτήν την εβδομάδα επιλέξαμε για εσάς μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας και να σας κάνει τη ρουτίνα σας πιο αποδοτική καθώς η εφαρμογη που θα δούμε δεν μας επιτρέπει να ξεχνάμε υποχρεώσεις και εργασίες που έχουμε προγραμματίσει.

Tο Evernote είναι μια υπηρεσία λογισμικού που βασίζεται σε υπηρεσίες cloud και έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία, την οργάνωση και την αποθήκευση διαφόρων αρχείων πολυμέσων. Είτε πρόκειται για έγγραφο κειμένου, φωτογραφία, βίντεο, αρχείο ήχου ή ακόμα και μια ιστοσελίδα, το Evernote διατηρεί όλα τα περιεχόμενά σας αποθηκευμένα στο cloud μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού.

Εάν γνωρίζετε άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το Dropbox ή το iCloud της Apple, τότε μπορείτε να σκεφτείτε το Evernote ως το ίδιο είδος υπηρεσίας. Ωστόσο, το Evernote επικεντρώνεται περισσότερο στη δημιουργία σημειώσεων σε αντίθεση με τη μεταφόρτωση αρχείων απευθείας από την συσκευή σας και προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες που δεν μπορείτε να λάβετε από άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες, γι’ αυτό πολλοί χρήστες θεωρούν ότι είναι η κορυφαία επιλογή τους για αποθήκευση και διαχείριση αρχείων.

Πώς λειτουργεί το Evernote;
Όταν μεταφορτώνετε ένα αρχείο ή κάνετε μια αλλαγή σε ένα υπάρχον αρχείο στο Evernote σε ένα μηχάνημα, όπως ο φορητός υπολογιστής σας, θα συγχρονίσει όλες τις αλλαγές σε ολόκληρο τον λογαριασμό σας, ώστε ακόμα και όταν έχετε πρόσβαση σε αυτό από διαφορετικό μηχάνημα, όπως το iPhone ή το tablet σας, όλα θα ενημερώνονται αυτόματα με τις αλλαγές που κάνατε. Και επειδή όλα είναι αποθηκευμένα σε διακομιστές στο cloud, τα αρχεία και οι σημειώσεις σας δεν θα καταλαμβάνουν τόνους αποθηκευτικού χώρου στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Αυξήστε την παραγωγικότητα σας σήμερα!

 

 

 


H Carephone- Vodafone Express Repair Εγγυάται Άμεση, Εγγυημένη και Οικονομική επισκευή κινητών συσκευών και Tablet συνδεδεμένα με την άρτια εκπαίδευση του έμπειρου προσωπικού της. Βρείτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζει η συσκευή σας και επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση της πιστοποιημένη ομάδα μας. Παρέχουμε: επισκευή iphone, επισκευή Samsung, επισκευή Huawei, επισκευή Xiaomi και άλλα μοντέλα.

Ψάχνω για...