Ωράριο ΔΕΥ – ΤΕΤ – ΣΑΒ : 09:00 – 15:00 , ΤΡΙ – ΠΕΜ – ΠΑΡ : 09:00 – 21:00 | Καραολή Δημητρίου 180, Εύοσμος, Θεσ/νίκη

Google Play & App Store Logo 

App of the week #4

Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να συμπληρώσουμε έναν κωδικό πρόσβασης που έχουμε ξεχάσει. Το last pass έρχεται να μας δώσει την λύση. Η λειτουργία του αν και απλή είναι πολύ χρήσιμη καθώς η εφαρμογή αποθηκεύει με ασφάλεια και κρυπτογράφηση τους κωδικούς πρόσβασης για κάθε ιστοσελίδα ή λογαριασμό που έχουμε και τα συμπληρώνει αυτόματα όταν χρειαστεί.  Επίσης μπορεί να παράγει ισχυρούς κωδικούς όταν κάνουμε νέα εγγραφή σε κάποια σελίδα και εν συνεχεία να κρατήσει τα δεδομένα για εμάς.

Είναι σημαντικό να μην έχουμε τον ίδιο κωδικό για όλους μας τους λογαριασμούς για να μειωθεί ο κίνδυνος υποκλοπής αλλά είναι ακόμα σημαντικότερο να μην χάσουμε την πρόσβαση στους λογαριασμούς μας. Έτσι προτείνουμε να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης για το last pass και να αφήσετε την εφαρμογή να θυμάται τα υπόλοιπα για εσάς.

 

 

 


H Carephone- Vodafone Express Repair Εγγυάται Άμεση, Εγγυημένη και Οικονομική επισκευή κινητών συσκευών και Tablet συνδεδεμένα με την άρτια εκπαίδευση του έμπειρου προσωπικού της. Βρείτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζει η συσκευή σας και επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση της πιστοποιημένη ομάδα μας. Παρέχουμε: επισκευή iphone, επισκευή Samsung, επισκευή Huawei, επισκευή Xiaomi και άλλα μοντέλα.

Ψάχνω για...